Idag har jeg været sammen med Johanne. Det var super hyggeligt, og vi bagte også cupcakes, som i kan se på billederne her. Vi er rimlig nybegyndere inden for det med at lave cupcakes, så det gik lidt galt med frostingen nogen steder, hehe. Men altså, øvelse gør mester, og de smagte virkelig godt. Her er opskriften:
Chokolade cupcakes:
100 gram mel.
20 gram usødet kakao.
140 gram sukker.
1½ tsk. bagepulver.
Lidt salt.
40 gram blødt smør.
1,2 dl. letmælk.
1 æg.
1 tsk. vaniliesukker
50 gram mørk chokolade. 70%
Vanilie frosting:
335 gram.
1½ tsk. vaniliesukker.
100 gram blødt smør.
3 spsk. mælk
evt. frugtfarve.
How to:
Stil ovnen på 170 grader. Pisk smør, mel, sukker, kakaopulver, salt og bagepulver grundigt. Pisk derefter mælk, æg og vaniliesukker sammen i en anden skål. Bland nu de to blandinger sammen og pisk til blandingen har fået en glat konsistens. Hak chokoladen groft og vend den i dejen. Gør formene klar, eventuelt på en bageplade. Husk, når du fylder formene op, kun at fylde dem 1/3 til ½ op. Bag dem i cirka 15 minutter. Husk at lade dem køle helt af inden du putter frosting på. Når du skal lave frostingen, skal du smuldre det bløde smør ned i flormelisen, og derefter tilsætte mælken. Pisk med elpisker til du opnår en helt glat og smidig konsistens. Nu kan du putte frosting på dine cupcakes. :)
Kys, Maja
Mums, det ser lækkert ud!<3
SvarSletHihi, det var det også! <3
SvarSletHvor hyggeligt. :) Sender du ikke en med posten?
SvarSletHaha, de er desværre spist! (:
SvarSlet